Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Creme quilt Schabrak fra Mattes

Bestill en fix ferdig lekker Mattes Schabrak fra,  Legg merke til lekre detaljer på denne med lekre matchende kantband!

Ønsker du en lekker Mattes schabrak med integrert ullpad levert med engang, så er det nå mulighet til det. Tophorse har tatt inn noen modeller inn som lagervare som kan bestilles og leveres umiddelbart.  Leveres  i  Str FULL og dressur modell  med Integrert semi-pad under og ull foran-bak. 

Topp produkt- overlegen kvalitet og funksjon og kun naturlige materialer som er brukt.  En herlig myk og stødabsorberende pad med saueskinn under. Passer veldig bra for følsomme hester. 

    Stoff Quilt med store rutemønster
    Farge            Creme - en lekker lys brun kaffe-latte farge
    Modell  Dressur
    Størrelse  L som tilsvarer FULL og passer til 17" saler. Ta kontakt om det ønskes andre størrelser

    Les merShow less
    kr 2,299.00
    Merke:
    Relaterte produkter
    Ingen
    Beskrivelse

    Disse har følgende egenskaper:

    • Integrert lammeskinn pad som er mykt og deilig for hesten og transportere bort varme og svette, og forhindrer gnag. 
    • Spinfree kanal under på schabrak så det er plass i salen.

    Om Mattes: 

    Egenskaper og Miljø er svar på hvorfor vi anbefaler Mattes produkter som er 100 % naturlig kvalitets-ull. 

    Mattes er 100 % ren kvalitets-ull som er skreddersydd på bestilling, med en produksjon under organiserte forhold der arbeidsmiljø er i fokus. Mattes har bevisst valgt at alle produkter skal være “Made in Europe” fremfor andre billigere land. 

    Ved å velge Mattes får du gjennomført kvalitet med ekte ull og egenskaper som virker i tillegg til å være miljøvenning med produkter laget av fornybar ressurs!

    ULL EGENSKAPER: 

    • Fuktighets absorberende - Ull som brukes i Mattes produkter kan absorbere fuktighet opptil 8 ganger sin egenvekt. Ull transportere bort svette og beholder området som er i kontakt med hesten tørt og produktet virker beskyttende mot friksjon som skaper gang på hestens pels.
    • Støtdempende -  Ull under salen vil være støtdempende for hesten både under sprang og dressur.

    Standard lengde på Mattes ull er 3 cm under Pader, Schabraker og Gjorder. Om man ønsker kortere for å få tynnere f eks pad, så kan dette spesialbestilles. 

    Til sammenligning av andre ofte brukte materieler så tar polyester tar opp svært lite fuktighet, rundt én prosent. Dette bidrar til at det blir lett blir statisk elektriske produkter og  kan virke mot sin hensikt og kan f eks mer gnag på hesten. 

    Les merShow less
    Produktdetaljer
    2390
    Sist vist
    kr 2,299.00
    Bestill en fix ferdig lekker Mattes Schabrak fra,  Legg merke til lekre detaljer på denne med lekre matchende kantband! Ønsker du en lekker Mattes schabrak med integrert ullpad levert med engang, så er det nå...

    Meny

    Innstillinger